Oplev Frankrigs skønhed og luksus på din næste Tour de France-rejse

Oplev den ultimative luksus på din Tour de France-rejse med eksklusiv adgang til de bedste hoteller og restauranter i Frankrig. Vores nøje udvalgte overnatningssteder tilbyder femstjernet service, fantastiske faciliteter og betagende udsigter over de smukke franske landskaber. Nyd kulinariske oplevelser på Michelin-restauranter, hvor du kan smage de fineste franske specialiteter tilberedt af verdens bedste kokke. Denne ekskursion giver dig mulighed for at opleve Frankrigs elegance og raffinement på en måde, som kun få turister får adgang til.

Følg i de professionelle cyklisters fodspor

Følg i de professionelle cyklisters fodspor og oplev den ikoniske Tour de France-rute på tætteste hold. Tag på en luksuriøs Tour de France rejse her og nyd de smukke landskaber, der har dannet baggrund for nogle af cykelsportens største øjeblikke. Besøg de historiske byer, hvor rytterne kæmper om sejren, og få en indsigt i den verden, som de professionelle cyklister lever i under løbet.

Nyd udsigten fra toppen af bjergene

Frankrigs smukke bjerglandskaber byder på fantastiske udsigter, når du når toppen af de udfordrende bakker. Udsigten over de grønne dale og bølgende bjergtoppe er en oplevelse, du sent vil glemme. Mens du nyder den friske bjergluft, kan du overveje at supplere din tur med 8 mm træpiller, som er et alsidigt valg til din næste Tour de France-rejse.

Få en personlig guide til at vise dig de skjulte perler

En personlig guide er den ideelle måde at opleve de skjulte perler i Frankrig på din næste Tour de France-rejse. Guiden kender de små, charmerende landsbyer, de smukke udsigter og de lokale specialiteter, som de fleste turister aldrig opdager. Lad dig føre gennem snørklede gader, forbi historiske monumenter og op på bjergtinder, hvor du kan nyde den betagende udsigt over det franske landskab. Med en lokal ekspert ved din side får du en dybere forståelse for Frankrigs rige kultur og traditioner, som du ellers ville have svært ved at opleve på egen hånd.

Oplev den autentiske franske kultur og livsstil

En tur til Frankrig er mere end blot at opleve landets ikoniske seværdigheder. Det handler også om at dykke ned i den autentiske franske kultur og livsstil. Besøg de charmerende landsbyer, hvor tiden står stille, og du kan nyde den lokale gastronomiske specialiteter og vine. Gå på opdagelse i de historiske bymidter, hvor du kan lade dig inspirere af den smukke arkitektur og den afslappede stemning. Oplev den franske savoir-vivre, hvor man nyder livet i nuet med god mad, god vin og god selskab. Tag dig tid til at sætte dig på en café og bare være til stede i øjeblikket. Det er her, du virkelig får en følelse af, hvad det vil sige at leve som en ægte franskmand.

Lad dig forkæle med luksus og afslapning efter en aktiv dag

Efter en aktiv dag på cyklen fortjener du at blive forkælet. Mange af hotellerne langs ruten tilbyder luksuriøse spa-faciliteter, hvor du kan slappe af i varme bade og nyde professionelle behandlinger. Forestil dig, hvordan du lader kroppen restituere i et smukt indendørs pool-område, mens du nyder udsigten over Frankrigs maleriske landskaber. Derudover tilbyder flere af hotellerne også eksklusive restauranter, hvor du kan nyde lækker fransk gastronomi og vine i unikke omgivelser. Lad dig forkæle og genoplade, så du er klar til næste etape af din Tour de France-oplevelse.

Få indsigt i cykelsporten og dens traditioner

Når du besøger Frankrig under Tour de France, får du mulighed for at opleve den rige tradition og historie, som omgiver dette legendariske cykelløb. Følg med i de dramatiske etaper, hvor rytterne kæmper sig gennem bjerge og bakker, og mærk den elektriske stemning, der opstår blandt tilskuerne langs ruten. Besøg de ikoniske mål, hvor sejrherren hyldes, og lær om de forskellige trøjer og klassifikationer, som rytterne konkurrerer om. Uanset om du er en erfaren cykelfan eller blot nysgerrig, vil en Tour de France-rejse give dig en dybere forståelse og respekt for denne fascinerende sportsgren og dens traditioner.

Nyd de lokale vine og delikatesser undervejs

Uanset om du cykler gennem Frankrigs vinregioner eller blot stopper på din rute, så er der utallige muligheder for at nyde de lokale vine og delikatesser. Prøv de berømte rødvine fra Bordeaux-regionen eller de elegante hvidvine fra Loire-dalen. Lad dig forkæle med regionale specialiteter som cremet camembert, smagfulde charcuterieprodukter og friskbagt baguette. Disse gastronomiske oplevelser vil gøre din Tour de France-rejse endnu mere uforglemmelig.

Skræddersy din rejse efter dine ønsker og behov

Hos vores rejsebureau har vi eksperter, der kan hjælpe dig med at skræddersy din Tour de France-rejse efter dine specifikke ønsker og behov. Uanset om du ønsker at opleve de ikoniske etaper på cykel, nyde de franske landskaber fra en komfortabel minibus eller kombinere din rejse med besøg på historiske slotte og vingårde, kan vi sammensætte den perfekte pakke for dig. Vores rådgivere vil lytte til dine præferencer og udarbejde et skræddersyet rejseprogram, der sikrer, at du får den optimale oplevelse. Kontakt os i dag for at få en uforpligtende snak om dine drømme for din næste tur til Frankrig.

Lad os planlægge din ultimative Tour de France-oplevelse

Lad os sammen planlægge din ultimative Tour de France-oplevelse. Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste hoteller, restauranter og seværdigheder, så du får den fulde Tour de France-oplevelse. Vores rejseeksperter kan skræddersy din tur, så du får mulighed for at opleve de mest ikoniske etaper og kulisser fra cykelløbet. Uanset om du ønsker at følge hele ruten eller blot besøge de mest spektakulære dele, vil vi sikre, at din rejse bliver en uforglemmelig oplevelse. Lad os tage hånd om alle praktiske detaljer, så du kan fokusere på at nyde din Tour de France-rejse i fulde drag.