Tilbud!
,

Ovntørret blandet løvtræ i brændetårn – 1,8 m3

Original price was: 3.995 kr..Current price is: 2.695 kr..

Opgrader dit brændeskur med vores ovntørrede blandet løvtræ. Perfekt til hyggelige pejsaftener – bestil enkelt online i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993400857620154 Kategorier: ,

Dette smukt håndstablede brændetårn af ovntørret blandet løvtræ er mere end bare brænde – det er en kilde til varme og hygge for din bolig. Med en kapacitet på 1,8 kubikmeter får du masser af brænde til dine behov, uanset om det er til din brændeovn, pejs eller udendørs bålsted.

Det ovntørrede brænde er en perfekt blanding af forskellige løvtræssorter, der er savet og kløvet til en ideel længde på ca. 24-28 cm. Denne proces sikrer, at brændet let tændes og brænder jævnt og effektivt, så du kan nyde en varm og behagelig varme i dit hjem.

Med dette brændetårn behøver du ikke bekymre dig om brændets kvalitet og tørhed. Det ovntørrede løvtræ er blevet skånsomt tørret i en specialdesignet tørreovn, der fjerner overskydende fugt og sikrer, at brændet er klar til brug med det samme. Dette betyder, at du kan nyde en renere forbrænding og undgå generende røg eller lugt.

Det smukke håndstablede brændetårn er ikke kun praktisk, det tilføjer også en rustik og naturlig charme til dit hjem. Forestil dig at have dette imponerende tårn af brænde stående ved din pejs eller brændeovn – det vil uden tvivl skabe en hyggelig og indbydende atmosfære, der indbyder til lange aftener foran flammerne.

Med dette ovntørrede blandet løvtræ i brændetårn får du ikke kun en pålidelig og effektiv varmekilde, men også et smukt og dekorativt element til dit hjem. Så lad varmen og hyggen brede sig med dette kvalitetsbrænde – dit hjem fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ovntørret blandet løvtræ i brændetårn – 1,8 m3”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.